Er worden weer voorbereidingen getroffen
Door: Ton
Blijf op de hoogte en volg Ton
01 April 2023 | Nederland, Geldermalsen
Beste lezers en volgers,
Zoals vele van jullie weten hebben we nauwen banden met vrienden en bekenden in Oekraïne.
En in het contact is wederom aangegeven dat er grote nood is in vele (voor ons) zaken die we als normaal of misschien wel minimaal beschouwen in ons dagelijks leven.
Er is een lijst met goederen die we graag willen meenemen.
Omdat vele van deze spullen ook gewoon gekocht moeten worden willen wij jullie dan ook vragen of jullie hier bij behulpzaam kunnen zijn.
Dan denken we in de eerste plaats aan contacten met groothandels of fabrieken die deze goederen kunnen aanbieden of mogelijk tegen een gereduceerd tarief aan kunnen bieden.
Daarnaast zijn er natuurlijk ook altijd weer financiën nodig om dit te kunnen bekostigen.
Kortom kunnen we hier altijd wel hulp in gebruiken.
De lijst met goederen is:
zonnebloemolie, ingeblikt vlees, thee, suiker, koekjes, koffie, pasta, havermout, erwten,
natte doekjes, toiletpapier, verbandmiddelen, tandpasta, zeep, douchegel, shampoo, wasmiddel
scheerschuim, scheerset en reiniging middelen.
Hebt u contacten of ideeën hoe en waar we het beste deze goederen kunnen betrekken dan is het erg fijn als dat kunt laten weten in een reactie onder dit bericht.
Als u deze reis wil steunen mag u bijdrage op rekeningnummer NL09 ABNA 0481 7234 47 van de stichting sHVVC voor het storten van het geld voor hulpgoederen, brandstof en tol.
Bij voorbaat hartelijk dan voor u meedenken.
Met vriendelijke groet,
Hulp team Oekraïne
31 Maart 2023 - 09:51
Kees:
Succes met de voorbereidingen!