Bijna klaar voor vertrek.
Door: Ton
Blijf op de hoogte en volg Ton
23 Januari 2025 | Nederland, Geldermalsen
Beste volgers,
Er is intussen weer veel gebeurt.
De voorbereidingen zijn tot hiertoe voorspoedig verlopen en we hebben veel spullen binnen mogen krijgen en op kunnen halen waar onze contactpersonen en vrienden in Oekraïne ook heel blij mee zijn.
Onze nadruk licht vooral op medische ondersteuning en ook gaan weer voedselpakketten mee. Daarnaast is er ook kleding en knuffels met warme dekbedden gebracht die we ook mee kunnen nemen.
Er is afgelopen weekend al veel geladen en klaar gezet. Ook zijn er deze week nog een groot aantal infuuspompen opgehaald bij het ziekenhuis in Gorinchem waar ze ook erg blij mee zijn en naar uit kijken. Zelfs vandaag Donderdag worden er nog infuusslangen geleverd en dan hopen we klaar te staan om te kunnen vertrekken.
We hopen de wekker op 3 uur te zetten om dan te gaan vertrekken, maar hier hopen wij jullie morgen weer meer te kunnen vertellen.
Wij proberen jullie weer op de hoogte te houden en vragen jullie ook om ons te gedenken in gedachten en gebeden.
René Vos
Riet Visser:
[e-1f64f]
23 Januari 2025 - 12:18
Herman:
Goede reis allen en Gods bewaring.
23 Januari 2025 - 16:53
Govert-Jan:
Goede en gezegende reis. Blessings!
23 Januari 2025 - 18:35
Mary-Ann Borggreve:
Prachtig, dat jullie dit. Heel goede reis en Gods zegen
24 Januari 2025 - 08:24
José Uit Baarn:
Een voorspoedige en veilige reis en Gods onmisbare zegen gewenst.
24 Januari 2025 - 12:07
S. Eggebeen:
Goede, veilige en gezegende reis gewenst!